Virksomhedens begyndelse

NB Ventilation blev grundlagt i 1973 og startede som en lille entreprenørvirksomhed kaldet HAGBART Ventilation. Firmaet voksede, flere afdelinger blev oprettet og snart opstod motivationen til at producere aggregaterne selv.

I 1980’erne blev firmanavnet ændret til NB Ventilation A/S, hvilket er opkaldt efter en kreds af firmaets norske kunder kaldet Norse Block. I 2003 overgik ejerskabet af virksomheden til familien Gerhardt. Dette satte gang i udviklingen af en ny strategi og vision for fremtiden, som blandt andet indebar et generationsskifte, tilføjelse af nye personer i ledelsen samt et opkøb af ventilationsvirksomheden LinkNordic.

Virksomheden i dag

I dag har NB Ventilation udviklet sig til at blive en mere aktiv og professionel spiller på ventilationsmarkedet og beskæftiger ca. 50 medarbejdere på et produktionsareal på knap 5000 m². Det primære salg foregår i Danmark, mens der er eksport til Norge og reeksport til både Amerika og resten af Europa.

”Vi bruger vores viden til at udvikle branchen og udfordre os selv.”

En kombination af eksisterende viden og kreativitet gør det muligt for os at skabe specialtilpassede løsninger og innovative produkter, der kan komme andre til gavn i fremtiden. Vi har løbende flere samarbejder med de omkringliggende uddannelsesinstitutioner, for netop at kunne få tilført den nyeste viden og knowhow. Vi ønsker at tage del i uddannelsen af Danmarks kommende talenter og dermed bidrage til vores fælles fremtid.  

Virksomhedens begyndelse

NB Ventilation blev grundlagt i 1973 og startede som en lille entreprenørvirksomhed kaldt HAGBART Ventilation. Firmaet voksede og flere afdelinger blev oprettet og snart opstod motivationen til at producere aggregaterne selv.

I 1980’erne blev firmanavnet ændret til NB Ventilation A/S, hvilket er opkaldt efter en kreds af firmaets norske kunder kaldet Norse Block. I 2003 overgik ejerskabet af virksomheden til familien Gerhardt, hvorefter der i 2016 skete en udskiftning i direktionen i form af Per Højbjerres ansættelse. Dette satte gang i udviklingen af en ny strategi og vision for fremtiden, som blandt andet indebar et generationsskifte, tilføjelse af nye personer i ledelsen samt et opkøb af ventilationsvirksomheden LinkNordic.

Virksomheden i dag

I dag har NB Ventilation udviklet sig til at blive en mere aktiv og professionel spiller på ventilationsmarkedet, og beskæftiger ca. 50 medarbejdere på et produktionsareal på knap 5000 m². Det primære salg foregår i Danmark, mens der er eksport til Norge og reeksport til både Amerika og resten af Europa.

”Vi bruger vores viden til at udvikle branchen og udfordre os selv.”

– Citat direktør Per Højbjerre.

En kombination af eksisterende viden og kreativitet gør det muligt for os at skabe specialtilpassede løsninger og innovative produkter, der kan komme andre til gavn i fremtiden. Vi har løbende flere samarbejder med de omkringliggende uddannelsesinstitutioner for netop at kunne få tilhørt den nyeste viden og knowhow. Vi ønsker at tage del i uddannelsen af Danmarks kommende talenter og dermed bidrage til vores fælles fremtid.  

Tre gode grunde til at vælge os

Vores kunder vælger os til, fordi:

  • Vi laver specialtilpassede løsninger målrettet dine behov
  • Vi har stor erfaring, teknisk knowhow og kreativitet til at udvikle nye løsninger
  • Vi holder vores aftaler, både skriftlige og mundtlige