NB Ventilation A/S har siden 1972 produceret kundetilpassede ventilationsaggregater til både bolig, kontor og industri med hovedfokus på komfortventilation, industriventilation og energieffektiv varmegenvinding.

Vi laver produkter, der strækker sig fra små boligaggregater, aggregater der udgør sin egen brandcelle til almindelige komfortanlæg til store skræddersyede industrianlæg på mere end 120.000 m3/h. Dette gør vi for at sikre komfort og industribehov hos vores kunder.

Vores historie

NB Ventilation blev grundlagt i 1972 og startede som en lille entreprenørvirksomhed kaldt HAGBART Ventilation. Firmaet voksede, flere afdelinger blev oprettet og snart opstod motivationen til at producere aggregaterne selv.

I 1980’erne blev firmanavnet ændret til NB Ventilation A/S, hvilket blev startskuddet til vores aktuelle rejse.

Vores værdier

Vi laver professionelle specialløsninger tilpasset vores kunders behov. Derudover er vi i tæt dialog med kunden gennem hele processen for at sikre en god kundeoplevelse.
En god relation mellem kunden og os er vigtig, hvorfor vi overholder alle aftaler – også de mundtlige.
Vi holder os opdateret på de nyeste tendenser i ventilationsbranchen gennem vores accelererende netværk og forsøger derigennem konstant at udvikle os og skabe innovative produkter.
Med afsæt i kundernes nye behov og vores medarbejderes store viden og erfaring skaber vi grobund for kreativitet. Vi tænker ud af (ventilations) boksen og har fokus på fornyelse.

Distributør

Norse Block har været i ventilationsbranchen i Norge siden 1977. Virksomheden yder hjælp til planlægning og valg af løsning og leverer ventilationsaggregater i høj kvalitet.

Besøg Norse Block her.

Distributør

Norse Block har været i ventilationsbranchen i Norge siden 1977. Virksomheden yder hjælp til planlægning og valg af løsning og leverer ventilationsaggregater i høj kvalitet.

Besøg Norse Block her.

Vores samarbejdspartner

Vores samarbejds- partner

Link Nordic blev opkøbt af NB Ventilation A/S i 2016 og er i dag et datterselskab. Virksomheden udvider produktsortimentet inden for energieffektive modstrømsvekslere.

Besøg Link Nordic her.